Мурали во Скопје инспирирани од борбата против Ковид-19

Мурали во Скопје инспирирани од борбата против Ковид-19

СКОПЈЕ (АА) - Во Скопје на ѕидот на кејот на реката Вардар се нацртани се мурали на ументниците инспирирани од борбата против коронавирусот (Ковид-19) ( Admir Fazlagikj - Агенција Анадолија )

Мурали во Скопје инспирирани од борбата против Ковид-19 Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - Во Скопје на ѕидот на кејот на реката Вардар се нацртани се мурали на ументниците инспирирани од борбата против коронавирусот (Ковид-19) ( Admir Fazlagikj - Агенција Анадолија )

Мурали во Скопје инспирирани од борбата против Ковид-19 Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - Во Скопје на ѕидот на кејот на реката Вардар се нацртани се мурали на ументниците инспирирани од борбата против коронавирусот (Ковид-19) ( Admir Fazlagikj - Агенција Анадолија )

Мурали во Скопје инспирирани од борбата против Ковид-19 Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - Во Скопје на ѕидот на кејот на реката Вардар се нацртани се мурали на ументниците инспирирани од борбата против коронавирусот (Ковид-19) ( Admir Fazlagikj - Агенција Анадолија )

Мурали во Скопје инспирирани од борбата против Ковид-19 Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - Во Скопје на ѕидот на кејот на реката Вардар се нацртани се мурали на ументниците инспирирани од борбата против коронавирусот (Ковид-19) ( Admir Fazlagikj - Агенција Анадолија )

Мурали во Скопје инспирирани од борбата против Ковид-19 Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - Во Скопје на ѕидот на кејот на реката Вардар се нацртани се мурали на ументниците инспирирани од борбата против коронавирусот (Ковид-19) ( Admir Fazlagikj - Агенција Анадолија )

Мурали во Скопје инспирирани од борбата против Ковид-19 Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - Во Скопје на ѕидот на кејот на реката Вардар се нацртани се мурали на ументниците инспирирани од борбата против коронавирусот (Ковид-19) ( Admir Fazlagikj - Агенција Анадолија )

Мурали во Скопје инспирирани од борбата против Ковид-19 Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - Во Скопје на ѕидот на кејот на реката Вардар се нацртани се мурали на ументниците инспирирани од борбата против коронавирусот (Ковид-19) ( Admir Fazlagikj - Агенција Анадолија )

Мурали во Скопје инспирирани од борбата против Ковид-19 Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - Во Скопје на ѕидот на кејот на реката Вардар се нацртани се мурали на ументниците инспирирани од борбата против коронавирусот (Ковид-19) ( Admir Fazlagikj - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови