Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. Во Ла Бока се наоѓа и стадионот на Бока Јуниорс, со целосно име Стадион „Албердо Џ. Армандо“, или попознат како „Ла Бомбонера“. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. Во Ла Бока се наоѓа и стадионот на Бока Јуниорс, со целосно име Стадион „Албердо Џ. Армандо“, или попознат како „Ла Бомбонера“. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. Во Ла Бока се наоѓа и стадионот на Бока Јуниорс, со целосно име Стадион „Албердо Џ. Армандо“, или попознат како „Ла Бомбонера“. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

Ла Бока, шаренолик кварт во Буенос Аирес, дом на Бока Јуниорс Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

БУЕНОС АИРЕС (АА) - Необични и разнобојни куќи, улични танго танчери, пешачката улица „Каминито“, стадионот „Ла Бомбонера“, се само некои од асоцијациите за Ла Бока, најпознатиот и еден од 47-те квартови на главниот град на Аргентина, Буенос Аирес. ( Muhammed Emin Canik - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови