Косово: „Супермесечина“ над Призрен

Косово: „Супермесечина“ над Призрен

ПРИЗРЕН (АА) - Во глетката на несекојдневниот астрономски феномен наречен „Супермесечина“ уживаа граѓаните на Призрен во Косово ( Eren Beksaç - Агенција Анадолија )

Косово: „Супермесечина“ над Призрен
Fotoğraf: Eren Beksaç

ПРИЗРЕН (АА) - Во глетката на несекојдневниот астрономски феномен наречен „Супермесечина“ уживаа граѓаните на Призрен во Косово ( Eren Beksaç - Агенција Анадолија )

Косово: „Супермесечина“ над Призрен
Fotoğraf: Eren Beksaç

ПРИЗРЕН (АА) - Во глетката на несекојдневниот астрономски феномен наречен „Супермесечина“ уживаа граѓаните на Призрен во Косово ( Eren Beksaç - Агенција Анадолија )

Косово: „Супермесечина“ над Призрен
Fotoğraf: Eren Beksaç

ПРИЗРЕН (АА) - Во глетката на несекојдневниот астрономски феномен наречен „Супермесечина“ уживаа граѓаните на Призрен во Косово ( Eren Beksaç - Агенција Анадолија )

Косово: „Супермесечина“ над Призрен
Fotoğraf: Eren Beksaç

ПРИЗРЕН (АА) - Во глетката на несекојдневниот астрономски феномен наречен „Супермесечина“ уживаа граѓаните на Призрен во Косово ( Eren Beksaç - Агенција Анадолија )

Косово: „Супермесечина“ над Призрен
Fotoğraf: Eren Beksaç

ПРИЗРЕН (АА) - Во глетката на несекојдневниот астрономски феномен наречен „Супермесечина“ уживаа граѓаните на Призрен во Косово ( Eren Beksaç - Агенција Анадолија )

Косово: „Супермесечина“ над Призрен
Fotoğraf: Eren Beksaç

ПРИЗРЕН (АА) - Во глетката на несекојдневниот астрономски феномен наречен „Супермесечина“ уживаа граѓаните на Призрен во Косово ( Eren Beksaç - Агенција Анадолија )

Косово: „Супермесечина“ над Призрен
Fotoğraf: Eren Beksaç

ПРИЗРЕН (АА) - Во глетката на несекојдневниот астрономски феномен наречен „Супермесечина“ уживаа граѓаните на Призрен во Косово ( Eren Beksaç - Агенција Анадолија )

Косово: „Супермесечина“ над Призрен
Fotoğraf: Eren Beksaç

ПРИЗРЕН (АА) - Во глетката на несекојдневниот астрономски феномен наречен „Супермесечина“ уживаа граѓаните на Призрен во Косово ( Eren Beksaç - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови