Конференција „ По Охрид“, по повод
13.08.2021

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

- Претседателот на Република Север
Fotoğraf: Husamedin Gina

- Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, смета дека ниту една организација од западната Алијанса не сака да внесе во своите редови билатерални спорови помеѓу соседите. Претседателот ова го изјави на денешната конференција „По Охрид“, организирана од Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

Конференција „ По Охрид“, по повод
Fotoğraf: Husamedin Gina

Конференција „ По Охрид“, по повод 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот договор. ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови