Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Започна натпреварот помеѓу Турција и Босна и Херцеговина

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Започна натпреварот помеѓу Турција и Босна и Херцеговина

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Започна натпреварот помеѓу Турција и Босна и Херцеговина ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Турција ја совлада Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) – Одбојкарската репрезентација на Турција вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски – Скопје, во квалификацискиот турнир за настап на Европското одбојкарско првенство, ја совлада репрезентацијата на Босна и Херцеговина со 3:0 во сетови. ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Започна натпреварот помеѓу Турција и Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Започна натпреварот помеѓу Турција и Босна и Херцеговина ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Започна натпреварот помеѓу Турција и Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Започна натпреварот помеѓу Турција и Босна и Херцеговина ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Започна натпреварот помеѓу Турција и Босна и Херцеговина
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Квалификации за ЕП 2021 во одбојка: Започна натпреварот помеѓу Турција и Босна и Херцеговина ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови