Католичката црква во Моринвил, Канада, уништена во пожар

Католичката црква во Моринвил, Канада, уништена во пожар

АЛБЕРТА, КАНАДА -1 ЈУЛИ: Поглед на римокатоличката баптистичка црква Св. Јован уништена во пожар во Моринвил, Алберта, во четврток 1 јули 2021 година ( Amber Bracken - Агенција Анадолија )

Католичката црва во Моринвил, Канада, уништена во пожар
Fotoğraf: Amber Bracken

АЛБЕРТА, КАНАДА - 1 ЈУЛИ: Пожарникарите ја испитуваат штетата на римокатоличката баптистичка црква Св. Јован уништена во пожарот во Моринвил, Алберта во четврток, 1 јули 2021 година ( Amber Bracken - Агенција Анадолија )

Католичката црква во Моринвил, Канада, уништена во пожар
Fotoğraf: Amber Bracken

АЛБЕРТА, КАНАДА - 1 ЈУЛИ: Пожарникарите го гаснат пожарот во римокатоличката баптистичка црква во Моринвил, Алберта во четврток 1 јули 2021 година ( Amber Bracken - Агенција Анадолија )

Католичката црква во Моринвил, Канада, уништена во пожар
Fotoğraf: Amber Bracken

АЛБЕРТА, КАНАДА - 1 ЈУЛИ: Пожарникарите го гаснат пожарот во римокатоличката баптистичка црква во Моринвил, Алберта во четврток 1 јули 2021 година ( Amber Bracken - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови