Земјотрес од 8 степени го потресе Перу

Земјотрес од 8 степени го потресе Перу

Јужноамериканската држава Перу ја потресе земјотрес со интензитет од 8 степени. Оштетувања претрпеа патиштата во подрачјето на градот Кахамарка ( Peru Fire Department / Handout - Агенција Анадолија )

Земјотрес од 8 степени го потресе Перу Fotoğraf: Peru Fire Department / Handout

Јужноамериканската држава Перу ја потресе земјотрес со интензитет од 8 степени. Оштетувања претрпеа патиштата во подрачјето на градот Кахамарка ( Peru Fire Department / Handout - Агенција Анадолија )

Земјотрес од 8 степени го потресе Перу Fotoğraf: Peru Fire Department / Handout

Јужноамериканската држава Перу ја потресе земјотрес со интензитет од 8 степени. Оштетувања претрпеа патиштата во подрачјето на градот Кахамарка ( Peru Fire Department / Handout - Агенција Анадолија )

Земјотрес од 8 степени го потресе Перу 3 Fotoğraf: Peru Fire Department / Handout

Јужноамериканската држава Перу ја потресе земјотрес со интензитет од 8 степени. Оштетувања претрпеа патиштата во подрачјето на градот Кахамарка ( Peru Fire Department / Handout - Агенција Анадолија )

Земјотрес од 8 степени го потресе Перу Fotoğraf: Peru Fire Department / Handout

Јужноамериканската држава Перу ја потресе земјотрес со интензитет од 8 степени. Оштетени се дел од зградите во градот Јуримагас ( Peru Fire Department / Handout - Агенција Анадолија )

Земјотрес од 8 степени го потресе Перу Fotoğraf: Peru Fire Department / Handout

Јужноамериканската држава Перу ја потресе земјотрес со интензитет од 8 степени. Оштетени се дел од зградите во градот Јуримагас ( Peru Fire Department / Handout - Агенција Анадолија )

Земјотрес од 8 степени го потресе Перу Fotoğraf: Peru Fire Department / Handout

Јужноамериканската држава Перу ја потресе земјотрес со интензитет од 8 степени. Оштетени се дел од зградите во градот Јуримагас ( Peru Fire Department / Handout - Агенција Анадолија )

Земјотрес од 8 степени го потресе Перу Fotoğraf: Peru Fire Department / Handout

Јужноамериканската држава Перу ја потресе земјотрес со интензитет од 8 степени. Оштетени се дел од зградите во градот Јуримагас ( Peru Fire Department / Handout - Агенција Анадолија )

Земјотрес од 8 степени го потресе Перу Fotoğraf: Peru Fire Department / Handout

Јужноамериканската држава Перу ја потресе земјотрес со интензитет од 8 степени. Оштетени се дел од зградите во градот Јуримагас ( Peru Fire Department / Handout - Агенција Анадолија )

Земјотрес од 8 степени го потресе Перу Fotoğraf: Peru Fire Department / Handout

Јужноамериканската држава Перу ја потресе земјотрес со интензитет од 8 степени. Оштетени се дел од зградите во градот Јуримагас ( Peru Fire Department / Handout - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови