Земјотрес во Елазиг

Земјотрес во Елазиг

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Елазиг Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

ЕЛАЗИГ (АА) - Продолжуваат акциите на спасување по земјотресот кој го погоди источниот турски град Елазиг со јачина од 6,8 степени по Рихтер ( Ömer Yasin Ergin - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови