- Зекије Артут (71), која живее во гра
25.08.2021

- Зекије Артут (71), која живее во градот Сулуова во турската област Амасија, со љубов се грижа за трите желки што ги вдоми во својата градина ( Seyfullah Uzun - Агенција Анадолија )

- Зекије Артут (71), која живее во гра
Fotoğraf: Seyfullah Uzun

- Зекије Артут (71), која живее во градот Сулуова во турската област Амасија, со љубов се грижа за трите желки што ги вдоми во својата градина ( Seyfullah Uzun - Агенција Анадолија )

- Зекије Артут (71), која живее во гра
Fotoğraf: Seyfullah Uzun

- Зекије Артут (71), која живее во градот Сулуова во турската област Амасија, со љубов се грижа за трите желки што ги вдоми во својата градина ( Seyfullah Uzun - Агенција Анадолија )

- Зекије Артут (71), која живее во гра
Fotoğraf: Seyfullah Uzun

- Зекије Артут (71), која живее во градот Сулуова во турската област Амасија, со љубов се грижа за трите желки што ги вдоми во својата градина ( Seyfullah Uzun - Агенција Анадолија )

- Зекије Артут (71), која живее во гра
Fotoğraf: Seyfullah Uzun

- Зекије Артут (71), која живее во градот Сулуова во турската област Амасија, со љубов се грижа за трите желки што ги вдоми во својата градина ( Seyfullah Uzun - Агенција Анадолија )

- Зекије Артут (71), која живее во гра
Fotoğraf: Seyfullah Uzun

- Зекије Артут (71), која живее во градот Сулуова во турската област Амасија, со љубов се грижа за трите желки што ги вдоми во својата градина ( Seyfullah Uzun - Агенција Анадолија )

- Зекије Артут (71), која живее во гра
Fotoğraf: Seyfullah Uzun

- Зекије Артут (71), која живее во градот Сулуова во турската област Амасија, со љубов се грижа за трите желки што ги вдоми во својата градина ( Seyfullah Uzun - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови