Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Во Скопје се одржа женско ревијално рели по повод 8 Март - Светскиот ден на жената
Fotoğraf: Furkan Abdula

По повод 8 Март - Светскиот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели, на кое учествуваа жени возачи од земјата. Настанот е организиран од Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови