Во Скопје одбележан христијанскиот празник Водици

Во Скопје одбележан христијанскиот празник Водици

СКОПЈЕ (АА) - Во главниот град на Република Македонија, Скопје, одбележан е христијанскиот празник Водици, без традиционалното скокање по крстот, поради пандемијата од коронавиррусот (Ковид-19) ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Во Скопје одбележан христијанскиот празник Водици
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) - Во главниот град на Република Македонија, Скопје, одбележан е христијанскиот празник Водици, без традиционалното скокање по крстот, поради пандемијата од коронавиррусот (Ковид-19) ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Во Скопје одбележан христијанскиот празник Водици
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) - Во главниот град на Република Македонија, Скопје, одбележан е христијанскиот празник Водици, без традиционалното скокање по крстот, поради пандемијата од коронавиррусот (Ковид-19) ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Во Скопје одбележан христијанскиот празник Водици
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) - Во главниот град на Република Македонија, Скопје, одбележан е христијанскиот празник Водици, без традиционалното скокање по крстот, поради пандемијата од коронавиррусот (Ковид-19) ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Во Скопје одбележан христијанскиот празник Водици
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) - Во главниот град на Република Македонија, Скопје, одбележан е христијанскиот празник Водици, без традиционалното скокање по крстот, поради пандемијата од коронавиррусот (Ковид-19) ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Во Скопје одбележан христијанскиот празник Водици
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) - Во главниот град на Република Македонија, Скопје, одбележан е христијанскиот празник Водици, без традиционалното скокање по крстот, поради пандемијата од коронавиррусот (Ковид-19) ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Во Скопје одбележан христијанскиот празник Водици
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) - Во главниот град на Република Македонија, Скопје, одбележан е христијанскиот празник Водици, без традиционалното скокање по крстот, поради пандемијата од коронавиррусот (Ковид-19) ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Во Скопје одбележан христијанскиот празник Водици
Fotoğraf: Umeys Sulejman

СКОПЈЕ (АА) - Во главниот град на Република Македонија, Скопје, одбележан е христијанскиот празник Водици, без традиционалното скокање по крстот, поради пандемијата од коронавиррусот (Ковид-19) ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови