Во Истанбул се одржува единствениот интерконтинетален маратон на светот

Во Истанбул се одржува единствениот интерконтинетален маратон на светот

ИСТАНБУЛ (АА) - Во турскиот град Истанбул денес се одржа 41. „Водафон Истанбул Маратон“ (Vodafone İstanbul Maraton), со учество на околу 140.000 лица од 106 земји во светот ( İsa Terli - Агенција Анадолија )

Во Истанбул се одржува единствениот интерконтинетален маратон на светот
Fotoğraf: İsa Terli

ИСТАНБУЛ (АА) - Во турскиот град Истанбул денес се одржа 41. „Водафон Истанбул Маратон“ (Vodafone İstanbul Maraton), со учество на околу 140.000 лица од 106 земји во светот ( İsa Terli - Агенција Анадолија )

Во Истанбул се одржува единствениот интерконтинетален маратон на светот
Fotoğraf: Ahmet Bolat

ИСТАНБУЛ (АА) - Во турскиот град Истанбул денес се одржа 41. „Водафон Истанбул Маратон“ (Vodafone İstanbul Maraton), со учество на околу 140.000 лица од 106 земји во светот ( Ahmet Bolat - Агенција Анадолија )

Во Истанбул се одржува единствениот интерконтинетален маратон на светот
Fotoğraf: İsa Terli

Во Истанбул се одржува единствениот интерконтинетален маратон на светот ( İsa Terli - Агенција Анадолија )

Во Истанбул се одржува единственио интерконтинетален маратон на светот
Fotoğraf: Esra Bilgin

ИСТАНБУЛ (АА) - Во турскиот град Истанбул денес се одржа 41. „Водафон Истанбул Маратон“ (Vodafone İstanbul Maraton), со учество на околу 140.000 лица од 106 земји во светот ( Esra Bilgin - Агенција Анадолија )

Во Истанбул се одржува единствениот интерконтинетален маратон на светот
Fotoğraf: İsa Terli

ИСТАНБУЛ (АА) - Во турскиот град Истанбул денес се одржа 41. „Водафон Истанбул Маратон“ (Vodafone İstanbul Maraton), со учество на околу 140.000 лица од 106 земји во светот ( İsa Terli - Агенција Анадолија )

Во Истанбул се одржува единственио интерконтинетален маратон на светот
Fotoğraf: Esra Bilgin

ИСТАНБУЛ (АА) - Во турскиот град Истанбул денес се одржа 41. „Водафон Истанбул Маратон“ (Vodafone İstanbul Maraton), со учество на околу 140.000 лица од 106 земји во светот ( Esra Bilgin - Агенција Анадолија )

Во Истанбул се одржува единствениот интерконтинетален маратон на светот
Fotoğraf: İsa Terli

ИСТАНБУЛ (АА) - Во турскиот град Истанбул денес се одржа 41. „Водафон Истанбул Маратон“ (Vodafone İstanbul Maraton), со учество на околу 140.000 лица од 106 земји во светот ( İsa Terli - Агенција Анадолија )

Во Истанбул се одржува единствениот интерконтинетален маратон на светот
Fotoğraf: Ahmet Bolat

ИСТАНБУЛ (АА) - Во турскиот град Истанбул денес се одржа 41. „Водафон Истанбул Маратон“ (Vodafone İstanbul Maraton), со учество на околу 140.000 лица од 106 земји во светот ( Ahmet Bolat - Агенција Анадолија )

Во Истанбул се одржува единственио интерконтинетален маратон на светот
Fotoğraf: Esra Bilgin

ИСТАНБУЛ (АА) - Во турскиот град Истанбул денес се одржа 41. „Водафон Истанбул Маратон“ (Vodafone İstanbul Maraton), со учество на околу 140.000 лица од 106 земји во светот ( Esra Bilgin - Агенција Анадолија )

Во Истанбул се одржува единствениот интерконтинетален маратон на светот
Fotoğraf: Ahmet Bolat

ИСТАНБУЛ (АА) - Во турскиот град Истанбул денес се одржа 41. „Водафон Истанбул Маратон“ (Vodafone İstanbul Maraton), со учество на околу 140.000 лица од 106 земји во светот ( Ahmet Bolat - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови