Вооружен напад на фестивал за храна во Калифорнија: Тројца загинати, 12 повредени

- Најмалку 3 лица загинаа, а 12 се ранети во вооружен напад на фестивал за храна во Калифорнија, САД. Според информациите на американските медиуми, вооружениот напад се случил на Фестивалот за лук, што се одржува секоја година во градот Гилрој, во северна Калифорнија. ( EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO - Агенција Анадолија )

 1 Fotoğraf: EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO

- Најмалку 3 лица загинаа, а 12 се ранети во вооружен напад на фестивал за храна во Калифорнија, САД. Според информациите на американските медиуми, вооружениот напад се случил на Фестивалот за лук, што се одржува секоја година во градот Гилрој, во северна Калифорнија. ( EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO - Агенција Анадолија )

 2 Fotoğraf: EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO

- Најмалку 3 лица загинаа, а 12 се ранети во вооружен напад на фестивал за храна во Калифорнија, САД. Според информациите на американските медиуми, вооружениот напад се случил на Фестивалот за лук, што се одржува секоја година во градот Гилрој, во северна Калифорнија. ( EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO - Агенција Анадолија )

 3 Fotoğraf: EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO

- Најмалку 3 лица загинаа, а 12 се ранети во вооружен напад на фестивал за храна во Калифорнија, САД. Според информациите на американските медиуми, вооружениот напад се случил на Фестивалот за лук, што се одржува секоја година во градот Гилрој, во северна Калифорнија. ( EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO - Агенција Анадолија )

 4 Fotoğraf: EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO

- Најмалку 3 лица загинаа, а 12 се ранети во вооружен напад на фестивал за храна во Калифорнија, САД. Според информациите на американските медиуми, вооружениот напад се случил на Фестивалот за лук, што се одржува секоја година во градот Гилрој, во северна Калифорнија. ( EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO - Агенција Анадолија )

 5 Fotoğraf: EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO

- Најмалку 3 лица загинаа, а 12 се ранети во вооружен напад на фестивал за храна во Калифорнија, САД. Според информациите на американските медиуми, вооружениот напад се случил на Фестивалот за лук, што се одржува секоја година во градот Гилрој, во северна Калифорнија. ( EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO - Агенција Анадолија )

 6 Fotoğraf: EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO

- Најмалку 3 лица загинаа, а 12 се ранети во вооружен напад на фестивал за храна во Калифорнија, САД. Според информациите на американските медиуми, вооружениот напад се случил на Фестивалот за лук, што се одржува секоја година во градот Гилрој, во северна Калифорнија. ( EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO - Агенција Анадолија )

 7 Fotoğraf: EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO

- Најмалку 3 лица загинаа, а 12 се ранети во вооружен напад на фестивал за храна во Калифорнија, САД. Според информациите на американските медиуми, вооружениот напад се случил на Фестивалот за лук, што се одржува секоја година во градот Гилрој, во северна Калифорнија. ( EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови