Формула 1: В недела се вози трката за Големата награда на Саудиска Арабија

- Викендов се одржува трката во Формула 1 на патеката Корниш во саудискиот град Џеда. На патеката со должина од 6.174 метри, возачите во Формула 1 ќе се натпреваруваат кој најбргу ќе ги извози 50-те круга

25.03.2022