Поезијата на балканскиот поет Абдулфетах Рауф ќе биде претставена пред читателите по 60 години

Поезијата на Рауф која поради различни причини не беше објавена, 60 години подоцна се објавува во книгата под наслов „Повторно за татковината“.

06.10.2021