Турскиот претседател Ердоган: Во 2023 година одиме на Месечината

Националната вселенска програма на Турција е презентирана со присуство на претседателот Реџеп Таип Ердоган, во Националниот културен и конгресен центар „Бештепе“

10.02.2021