Проблемот околу Нагорно Карабах преку шест прашања

Повторно на дневната агенда во светот, поради интензивираните напади од страна на Ерменија, како и во изминатите 30 години, е прашањето за окупацијата на Нагорно Карабах во подрачјето на Кавказ, прашање што не може да се реши, ниту пак, може да се замрзне

29.09.2020