Макрон со поразот на локалните избори се здоби со голема рана пред претседателските избори

Претседателот на Франција, Емануел Макрон, со поразот што го претрпе на локалните избори се здоби со голема рана пред претседателските избори, што ќе се одржат по две години

29.06.2020