Следната станица на Формула 1: Италија

- За Големата награда „Емилија-Ромања“ (Emilia-Romagna Grand Prix) на патеката „Имола“ која се наоѓа во италијанскиот град Имола и е долга 4.909 метри, возачите ќе треба да извозат 63 круга.

16.04.2021