свет, Коронавирус

Со последните 122 смртни случаи, во Иран досега од Ковид-19 починаа 4.232 лица

Во Иран последните 24 часа од Ковид-19 починаа 122 лица, со што вкупната бројка насмртни случаи се зголеми на 4.232

Ahmet Dursun   | 10.04.2020