свет, Коронавирус

Епидемијата на вирусот Ковид-19 во Шпанија досега однесе 3.434 животи

Епидемијата на вирусот Ковид-19 во Шпанија однесе нови 738 животи, со што во оваа земја бројката на починати се зголеми на 3.434

Şenhan Bolelli   | 25.03.2020