Балкан, Коронавирус

Косово: Бројката на заразени од Ковид-19 се искачи на 94 лица

Косово: Откриени уште три нови случаи на коронавирус (Ковид-19), со што вкупната бројка на случаи во земјата се искачи на 94 лица

Agim Sulaj   | 29.03.2020