Dolar
32.37
Euro
34.95
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,556.90
BTC/USDT
70,188.00
BIST 100
9,079.97
Yaşam

Gülsüm anne Rusya'ya 'barış elçisi' olmak istiyor

Antalya'da hiç tanımadığı felçli ve Rus olduğu düşünülen gence 8,5 yıldır bakan Gülsüm Kabadayı, Türkiye ile Rusya arasında "barış elçisi" olmak istiyor.

Süleyman Elcin  | 01.12.2015 - Güncelleme : 02.12.2015
Gülsüm anne Rusya'ya 'barış elçisi' olmak istiyor

Antalya

ANTALYA

Antalya'da hiç tanımadığı felçli ve Rus olduğu düşünülen gence 8,5 yıldır bakan Gülsüm Kabadayı, Türkiye ile Rusya arasındaki gerginliğin sona ermesi için "barış elçisi" olabileceğini söyledi.

Kabadayı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Umut" ismini verdiği genç ile 8,5 yıl önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde karşılaştığını hatırlattı.

Umut'un trafik kazası sonucu hastanede yattığını ve kimsesi bulunmadığını öğrendiğini anımsatan Kabadayı, adı bile bilinmeyen gence 8 yıldır gönüllü baktığını dile getirdi.

Bilinci kapalı felçli gencin fiziği benzediği ve Rusça şarkılara tepki verdiği için Rus olduğunun düşünüldüğünü belirten Kabadayı, Umut'un kendisine yaklaşık 1 yıl önce "anne" dediğini dile getirdi.

Umut'u öz oğlu gibi seven, öpen, koklayan Gülsüm anne, Umut'a gösterdiği ilgi dolayısıyla Antalya'daki Ruslarla çok iyi bir iletişim kurduklarını ifade etti.

Rusların her hafta kendisini ve Umut'u ziyaret ettiğini anlatan Kabadayı, Ruslarla aralarında bir gönül bağı oluştuğunu belirtti.

Muhabir: Süleyman Elcin

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın