Dolar
32.33
Euro
35.07
Altın
2,225.98
ETH/USDT
3,560.70
BTC/USDT
70,699.00
BIST 100
9,079.97
Yaşam, arşiv

Gurbetçi gençten "Yeni Türkiye'nin Doğum Günü" klibi

Belçika'nın Beringen kentinde yaşayan İsrafil Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun doğum gününü kutladığı rap şarkısı, sosyal medyada bir günde 130 bin kişi tarafından izlendi.

28.02.2015 - Güncelleme : 28.02.2015
Gurbetçi gençten "Yeni Türkiye'nin Doğum Günü" klibi

BRÜKSEL

Matbaada çalışan ve 12 yaşından bu yana amatör olarak müzikle uğraşan Gaziantepli gurbetçi gencin "Yeni Türkiye'nin Doğum Günü Kutlu Olsun!" adlı parçasına çektiği klip özellikle Facebook ve Youtube ağlarında yoğun ilgi gördü. 

AA'ya konuşan Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızı çok seviyorum. Onlar bizim gönüldaşlarımız. Bazılarının onların yapmış olduğu icraatlere körü körüne karşı durduklarını gördüm. Oysa Türkiye'de çok büyük ilerleme ve büyüme var. Buna vesile olanlardan Allah razı olsun" dedi.

Aylar önce Erdoğan ve Davutoğlu'nun doğum günlerinin aynı olduğunu öğrendiğinde böyle bir şarkı yapmayı düşündüğünü, haftanın 7 günü çalışmasına rağmen uykusundan fedakarlık yaparak şarkısını hazırladığını ve Beringen'de bir Türk kuyumcunun desteğiyle İstanbul'da klip çektiğini anlatan Yıldırım, parçasının 1 günde 100 binden fazla kişi tarafından dinlenmesinin gurur verici olduğunu ve tüm yorgunluğunu unutturduğunu söyledi.

İsrafil Yıldırım, klibinin yayımlanmasının ardından çok sayıda tebrik mesajı aldığını belirterek "Mesajlar hep aynı. 'Allah senden razı olsun, anlatmak istediklerimizi anlatmışssın' diyorlar. Bunları gördükçe çok mutlu oluyorum" dedi.

Muhabir: Feyzullah Yarımbaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın