Dolar
32.35
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,567.40
BTC/USDT
70,793.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Ankara ve Bitlis'te trafik kazası: 3 ölü 21 yaralı

Ankara ve Bitlis'te tarım işçilerini taşıyan araçların yaptığı kazalarda 3 kişi öldü 21 kişi yaralandı.

04.10.2015 - Güncelleme : 05.10.2015
Ankara ve Bitlis'te trafik kazası: 3 ölü 21 yaralı

ANKARA/ BİTLİS

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde, tarım işçilerin taşıyan kamyonun, freninin boşalması nedeniyle kontrolden çıkıp bir akaryakıt istasyonunun istinat duvarına çarpması sonucu 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çayırhan Mahallesi'nde bir tarladan işçileri alan Koray Erul'un kullandığı 06 NCA 15 plakalı kamyon, Bülent Ecevit Caddesi'ne geldi.

İşçiler, kamyonun kasasından inerken aracın freni boşaldı ve geriye doğru gitmeye başladı. D140 karayolundaki refüjü aşan araç, bir akaryakıt istasyonuna girdi. Kamyon, Necla Tarhan'a ait park halindeki 06 NBE 08 plakalı otomobili ezip istinat duvarına çarparak durabildi.

Kazada, freni boşaldıktan sonra yaklaşık 250 metre giden kamyonun sarsılması nedeniyle kasadan yere düşen ve aracın altında kalan işçilerden Dursun Özer (58), Habibe Mert (57) ve İsmail Eroğlu (56) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Koray Erul ile Mukaddes Özer, Sevda Mert, Remziye ve Mürvet Tekin ise yaralandı.

Cesetler, otopsi için Nallıhan Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Sağlık ekiplerince Beypazarı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Bitlis'te  tarım işçilerini taşıyan minibüsle otomobil çarpıştı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde de tarım işçilerini taşıyan minibüsle otomobilin çarpıştığı kazada 16 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, tarım işçilerini taşıyan Kerem Öztura'nın kullandığı 13 AS 115 plakalı minibüsle Cevdet Dündar yönetimindeki 34 FH 1194 plakalı otomobil, Ahlat-Tatvan karayolunun 7'nci kilometresinde çarpıştı.

Kazada araç sürücüleriyle minibüste bulunan Sevda ve Medet Yanmaz, Menşure, Berfin ve Eda Cebe, Özcan, Gülcan, Şehriban, Mihriban ve Aysel Öztura, Fatma Dilmaç, Ceylan, Gülşen ve Çetin Ateş yaralandı.

Yaralılar Ahlat ve Tatvan devlet hastanelerine kaldırıldı.

Sürücüler Öztura ve Dündar'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Muhabir: Yaşar Tonbak, Oktay Bayar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın