Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,214.10
ETH/USDT
3,575.00
BTC/USDT
70,486.00
BIST 100
9,056.31
Gündem

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Vatan Caddesi'nde düzenlenecek tören kutlamalarında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

29.08.2015 - Güncelleme : 29.08.2015
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İSTANBUL

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Vatan Caddesi'nde düzenlenecek tören kutlamalarında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, tören kutlamalarında 07.00-16.00 saatleri arasında Topkule ve Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Millet Caddesi'nden Vatan Caddesi'ne çıkan bağlantı yolları, Topkapı-Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Yolu ve Topkule arası, Mahmutbey-Aksaray arası (0-3 Yolu), Mahmutbey Köprüsü Habibler Yolu (Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol) trafiğe kapatılacak.

D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücüler alternatif güzergah olarak Haliç Tünel, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray güzergahını veya Haliç Tünel, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini, E-80 Karayolu'nu kullanacak sürücüler ise Milliyet Gazetesi karşısından TEM Otoyolu, sahil yolundan girecekler de sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci istikametini kullanabilecek.

Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih'teki hastanelere gidecek gerek ambulans gerekse diğer sürücüler sahil yolunu tercih ederek, Samatya'dan Cerrahpaşa-Çapa-Haseki veya Vakıf Gureba Hastaneleri'ne intikal edebilecek.

Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere gidecek sürücülere de Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanmaları önerildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın