Dolar
32.53
Euro
34.90
Altın
2,332.55
ETH/USDT
3,176.00
BTC/USDT
64,864.00
BIST 100
9,716.77
Gündem, arşiv

Cumhurbaşkanı Erdoğan Genelkurmay Başkanlığından bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muş’un Malazgirt ilçesindeki terör saldırısıyla ilgili Genelkurmay Başkanlığından bilgi aldı. Erdoğan, şehit komutanın eşi Sibel Kulaksız'a başsağlığı diledi.

27.07.2015 - Güncelleme : 27.07.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan Genelkurmay Başkanlığından bilgi aldı

ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muş’un Malazgirt ilçesindeki terör saldırısıyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığından bilgi aldı. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, saldırıda ağır yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede şehit olan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız’ın vefatı nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e taziye dileklerini de iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit Binbaşı Kulaksız’a Allah’tan rahmet, ailesine ve TSK camiasına başsağlığı dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saldırıyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel’in yanı sıra Muş Valisi Vedat Büyükersoy’dan da bilgi aldığı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit binbaşının saldırıda yaralanan eşi Sibel Kulaksız ile de bir telefon görüşmesi yaptığı, başsağlığı dilediği ve kendisine de geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

Muhabir: Cüneyt Ateş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın