Gündem, arşiv

'2010 KPSS derhal iptal edilmeli'

Refah ve Adalet Derneği Genel Başkanı Elbay, "2010 KPSS derhal iptal edilmelidir. 2010 KPSS'de yaşanan haksızlık derhal giderilerek hak ve adaletin gereği yerine getirilmelidir" dedi.

26.04.2015 - Güncelleme : 26.04.2015
'2010 KPSS derhal iptal edilmeli'

ANKARA

Refah ve Adalet Derneği (Refahder) Genel Başkanı Vahdettin Elbay, Türkiye'deki mülteciler sorunu ile ilgili ortak bir çözüm planı için "Ensar Muhacir Kardeşliği Perspektifinde Mülteci Sorunu" konulu konferansta yaptığı açıklamada, Birleşmiş Milletler verilerine göre Türkiye'de 2 milyon dolayında mülteci bulunduğunu belirtti.

2010 KPSS usulsüzlüklerinin de bir mağduriyet doğurduğuna işaret eden Elbay, şunları kaydetti:

"Bu usulsüzlükler, devlete paralel bir yapı tarafından bürokrasinin çeşitli kademelerine sızarak devlet içinde devlet kurma girişimlerine, yasa dışı telefon dinlemelerine, hukuk sistemine vurulan darbedir. Tüm bu illegal yapılanmalar ve girişimler neticesinde vatandaşlarımızın hakkına, hukukuna saldırıda bulunulmuş ve birçok mağduriyetlerin oluşmasına sebep olunmuştur. Her kim ve her ne sebeple olursa olsun vatandaşlarımızın mağduriyetlerine yol açan tüm bu illegal yapılanmaları ve girişimleri şiddetle kınıyoruz. 2010 KPSS derhal iptal edilmelidir. 2010 KPSS'de yaşanan haksızlık derhal giderilerek hak ve adaletin gereği yerine getirilmelidir."

Muhabir: Selma Kasap

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın