Dolar
32.37
Euro
34.95
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,527.80
BTC/USDT
69,962.00
BIST 100
9,105.94
Gündem, arşiv

İşte ayın en iyileri

AA'nın şubat ayı fotoğraf ve video haber oylaması sonuçlandı.

06.03.2015 - Güncelleme : 06.03.2015
İşte ayın en iyileri

ANKARA

Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan ve binlerce kişinin katıldığı oylamada, haber kategorisinde 15, yaşam kategorisinde 15 ve spor kategorisinde 8 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

Haber kategorisi birincisi

Şah Fırat Operasyonu - Suriye'nin Halep kenti sınırları içerisindeki Karakozak köyünde bulunan Süleyman Şah Türbesi'ndeki askerlerin tahliyesi için askeri operasyon düzenlendi. Süleyman Şah’ın naaşının nakledileceği Suriye Eşmesi’nde bir bölge kontrol altına alınarak Türk Bayrağı göndere çekildi.


 

Yaşam kategorisi birincisi

Çıldır Altın At Kış Şöleni - Ardahan’ın Çıldır ilçesinde düzenlenen "3. Çıldır Altın At Kış Şöleni", yaklaşık 50 santimetre kalınlığında buzla kaplı Çıldır Gölü üzerinde yapıldı.


 

Spor kategorisi birincisi

Halterin Ağırlığı - Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası, Trabzon'da başladı. Konya'dan şampiyonaya katılan Ayşe Çakmak, barı kaldırmak istediği sırada zorlanınca barın altında kalmaktan son anda kendini kurtardı.


 

Nehirde tehlikeli eğlence - Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle yüzeyi buz tutan nehir, gençlerin eğlence alanına dönüştü. (Hüseyin Yıldız)

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın