Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,558.80
BTC/USDT
70,745.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, arşiv

"Kiziroğlu Mustafa Bey", Davutoğlu'na uyarlandı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu için hazırlanan şarkı, ilk kez Konya 5. Olağan İl Kongresi'nde seslendirildi.

27.12.2014 - Güncelleme : 27.12.2014
"Kiziroğlu Mustafa Bey", Davutoğlu'na uyarlandı

KONYA 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu için hazırlanan şarkı, ilk kez Konya 5. Olağan İl Kongresi'nde seslendirildi.

Grup Ayna'nın seslendirdiği "Kiziroğlu Mustafa Bey" adlı türkü Davutoğlu için yeniden uyarlandı.

Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz tarafından okunan şarkının nakaratı "Davutoğlu Ahmet Hoca bir bilge adam, bir yiğit adam" şeklinde düzenlendi. 

Partililerin "bir daha" tezahuratları üzerine Grup Ayna, şarkıyı tekrar seslendirdi.

Uyarlama sözleri Uğur Işılak ve Arter Reklam Ajansınca yazılan şarkının, bu hafta Kürtçe de dahil farklı versiyonlarının çıkacağı öğrenildi.

Şarkının sözleri şöyle:

"Derdi vatan, aşkı vatan Davutoğlu Ahmet Hoca, geceyi gündüze katan,
adam kim, yiğit kim, doğru kim, dürüst kim? Kim kim kim kim? Davutoğlu Ahmet Hoca, bir bilge adam, bir yiğit adam.

Dualarla çıktı yola, umut yaydı sağa sola, reisle girdi kol kola, adam kim, yiğit kim, doğru kim, dürüst kim? Kim kim kim kim? Davutoğlu Ahmet Hoca, bir bilge adam, bir yiğit adam.

Bütün dünya tanır onu, tarihiyle yok sorunu, tam bir Osmanlı torunu, adam kim, yiğit kim, doğru kim, dürüst kim? Kim kim kim kim? Davutoğlu Ahmet Hoca, bir bilge adam, bir yiğit adam.

Bağrına bastı herkesi, birlik olmak meselesi, yeni Türkiye'nin sesi, adam kim, yiğit kim, doğru kim, dürüst kim? Kim kim kim kim? Davutoğlu Ahmet Hoca, bir bilge adam, bir yiğit adam."

Muhabir: Ferdi Türkten, Kadir Karakuş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın