Dolar
32.48
Euro
34.84
Altın
2,332.94
ETH/USDT
3,162.30
BTC/USDT
64,465.00
BIST 100
9,716.77
Gündem, arşiv

Belediye başkanının kadın koruma polisi ile eşi ölü bulundu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun kadın koruma polisi ile eşi, evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu

22.12.2014 - Güncelleme : 22.12.2014
Belediye başkanının kadın koruma polisi ile eşi ölü bulundu

AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun koruma polisi Hatice Alper Kavalcı (38) ve eşi Cevdet Kavalcı'ya (65) ulaşamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evlerine giren polis ekipleri, çifti silahla vurularak öldürülmüş halde buldu. 

Kavalcı çiftinin cesetleri, otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi morguna gönderildi.

Cesetler İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek

Emniyet kayıtlarına, "şüpheli ölüm" olarak geçirilen olayla ilgili çiftin komşularının verdikleri ifadelerde, cumartesi akşamı silah sesi duyduklarını ancak dışarıdan gelmiş olabileceği düşüncesiyle polise bildirmediklerini söyledikleri öğrenildi. 

Kendisine ait tabanca ile ağzından vurulduğu belirlenen koruma polisi Hatice Alper Kavalcı ile başından vurulduğu tespit edilen emekli öğretmen Cevdet Kavalcı'nın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi morgundaki cesetleri, savcı incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Çiftin kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu raporuna göre belirlenecek.

Öte yandan ilk evliliğinden bir çocuğu olan Hatice Alper Kavalcı ile iki çocuğu bulunan Cevdet Kavalcı'nın 3 Ağustos 2014 tarihinde Didim'de evlendikleri öğrenildi. 

Muhabir: Suat Deniz-Ali Gökmen Şireci

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın