Dolar
32.39
Euro
35.05
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,546.60
BTC/USDT
70,179.00
BIST 100
9,143.29
Spor, Futbol

'Zarar verdiğimizi düşündüğümüz an görevi bırakırız'

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Sivasspor'un menfaatleri bizim hocalığımızın üzerinde. Biz buraya zarar verdiğimizi düşündüğümüz an görevi zaten bırakırız" dedi.

Serhat Zafer  | 06.10.2015 - Güncelleme : 07.10.2015
'Zarar verdiğimizi düşündüğümüz an görevi bırakırız'

SİVAS

SİVAS 

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlığına kulüp tesislerinde başlayan kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Yalçın, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Medyada, "Topun ağzında üç hoca var" şeklinde ifadelerle yer alan haberlerden etkilenip etkilenmediği sorulan Sergen Yalçın, "Sivasspor'un menfaatleri bizim hocalığımızın zaten üzerinde. Öyle bir sıkıntı burada zaten hiçbir zaman olamaz. Biz buraya zarar verdiğimizi düşündüğümüz an görevi zaten bırakırız. Hiçbir zaman da böyle bir sıkıntımız olmadı, en ufak bir korkumuz dahi yok bu konuyla ilgili. Hiç kimsenin de bir kuşkusu olmasın, biz buraya başarılı olmaya geldik, geçen sene geldiğimiz dönem belli, ondan sonra verdiğimiz mücadele ortada" diye konuştu.  

"Kazanıp moral bulmamız lazım"

Ligde geride kalan 7 haftada alınan sonuçlarla çok mutlu olmadıklarını kaydeden Yalçın, enteresan bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Bizden beklenen performans bu değil tabii ki. 7 haftalık süreçte bizi mutlu eden, takımın sahada kaybetmemesi, oyuncuların direnç göstermesidir" dedi. 

Karşılaşmaların bir çoğunda öndeyken, kazanmaya yakınken, son anlarda berabere kaldıklarını dile getiren Yalçın, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada bu hataları en aza indirmeye çalışacaklarını vurguladı.

Bu arada, Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Aatif Chahechouhe, Djakaridja Kone ve John Boye ile izinli Batuhan Karadeniz katılmadı. Yekta Kurtuluş sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Muhabir: Serhat Zafer

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.