Dolar
32.37
Euro
35.00
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,540.40
BTC/USDT
69,932.00
BIST 100
9,100.20
Spor, Futbol, Dünyadan Spor

Molde Teknik Direktörü Solskjaer: Umarım yağmur yağar, rüzgar eser

Molde Teknik Direktörü Solskjaer, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Fenerbahçe, karşısında puan alarak gruptaki liderliklerini garantilemek istediklerini söyledi.

Erkan Tiryaki  | 25.11.2015 - Güncelleme : 25.11.2015
Molde Teknik Direktörü Solskjaer: Umarım yağmur yağar, rüzgar eser

More og Romsdal

MOLDE 

Karşılaşmanın oynanacağı Aker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Finlandiyalı savunma oyuncusu Joona Toivio'yla katılan Molde Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, sahaya en az bir puan almak için çıkacaklarını belirtti.

Göreve başlayalı kısa bir süre olduğunu ve gruptan çıkmayı garantilediklerini hatırlatan Norveçli teknik adam, "Maça her zamanki gibi hazırlanıyoruz. Maçta savunmada açıklar bulursak gol atma imkanımız artar. Avrupa maçlarında bu açıkları yakalamak çok önemli. Zor maç olacak. Fenerbahçe karşısında bir puan alarak liderliği garantilemek istiyoruz. Bu bizim için tarihi bir zafer olacak" dedi.

Futbolculuk döneminde Manchester United'ın efsane isimlerinden biri olan Norveçli teknik adama, 1996 yılında Fenerbahçe'nin İngiliz temsilcisini 41 yıl sonra Old Trafford'a yenen ilk takım olduğu maçta oynaması hatırlatıldı. Aradan geçen 19 yılda Fenerbahçe'deki değişimin sorulması üzerine Solskjaer, şöyle konuştu:

"O maç bizim Ferguson'la kaybettiğimiz ilk Avrupa maçıydı aynı zamanda. Fenerbahçe şu an çok fantastik oyunculardan kurulu bir takım. Fenerbahçe karşısında ilk maçta şanslı bir zamanımıza karşılaştık. Umarım yağmur yağar, rüzgar eser ve ilk maçtaki gibi şanslı oluruz. Diego, Van Persie gibi dünya yıldızlarıyla oynamak takımımın oyuncuları için bir avantaj olacak."

Muhabir: Erkan Tiryaki

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.