Spor, Futbol, arşiv

Rıza Çalımbay sahaya indi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

06.07.2015 - Güncelleme : 06.07.2015
Rıza Çalımbay sahaya indi

İSTANBUL

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Kemerburgaz Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren lacivert-beyazlılarda yeni teknik direktör Çalımbay'ın antrenmandan önce kısa bir süre oyuncularıyla toplantı yaptığı belirtildi.

Çalımbay'ın toplantıda oyuncularına beklentilerini anlattığı ifade edildi.

Tecrübeli teknik adam yönetimindeki ilk antrenmanda lacivert-beyazlı futbolcuların, pas ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiği bildirildi.

Adem Büyük tekrar takımda

Geçen sezonun son haftalarında forma şansı bulamayan ve A takımla çalışmayan Adem Büyük, tekrar takıma döndü.

Yeni teknik direktör Çalımbay'la bir görüşme yapan golcü futbolcunun tekrar A takımla çalışmalara başladığı kaydedildi.

Öte yandan İstanbul'daki çalışmalarını tamamlayan Kasımpaşa, yarın sabah Nevşehir'e gidecek. Burada 15 Temmuz'a kadar çalışacak lacivert-beyazlılar daha sonra iki gün izin yapacak. Kasımpaşa, yurt dışı kampı için kapsamında ise 18 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek ve bu ülkede 31 Temmuz'a kadar çalışmalarını sürdürecek.

Muhabir: Erkan Tiryaki

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın