Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,562.40
BTC/USDT
70,224.00
BIST 100
9,079.97
Spor, spor gündemi, Futbol, arşiv

'Acelemiz yok'

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Opare'nin bonservisi" konusunda "Bizim kulübümüzün opsiyonu dahilinde. Sonuna kadar bekleme hakkımız var, acelemiz ne?" dedi.

05.03.2015 - Güncelleme : 05.03.2015
'Acelemiz yok'

İSTANBUL 

Siyah-beyazlı takımın BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanını izleyen Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çebi, oyuncuların zor günler geçirdiğini, onların yanında olmaya çalıştıklarını ve bu şekilde yöneticilik görevini yapmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçının kendilerini ilgilendirmediğini kaydeden siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Bizi kendi maçlarımız ilgilendiriyor. Hepsini almak zorundayız" dedi.

Futbolcuların üzerindeki yorgunluğu attığını belirten Çebi, "Bugün kendileriyle konuşurken onu hissettim. O beni biraz rahatlattı. Daha iyiler, daha güçlüler, daha motive olmuş vaziyetteler. Liverpool maçının arkasına ligde puan kaybının gelmesi tabii ki talihsizlikti. Hangi maç olursa olsun genelde futbolda oluyor. Büyük maçları oynayan takımlar düşüş yaşayabiliyor. Önemli olan onu hemen ayağa kaldırabilmek" diye konuştu.

Taraftarların maça gelmek zorunda olduğunu anlatan Ahmet Nur Çebi, "Bu iş futbolcusu, teknik kadrosu yöneticisi ve taraftarıyla birlikte olur. Biri eksik olduğunda bir şeyler eksik oluyor" ifadelerini kullandı.

- Opare'nin bonservis konusu

Ganalı futbolcu Daniel Opare'nin bonservisini alma konusunda aceleci davranmayacaklarını belirten Çebi, "Bizim kulübümüzün opsiyonu dahilinde. Sonuna kadar bekleme hakkımız var, acelemiz ne? Biraz daha çıkacak, öyle yok. Çok erken" dedi.

Çebi, 2015-2016 sezonu planlaması nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu'na gelecek sezon için Atatürk Olimpiyat Stadı'nı bildirmeleri konusuna da değinerek, bir stat ismi bildirmeleri gerektiği için bu yola başvurduklarını kaydetti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen akşam idmanında siyah-beyazlı oyuncular, ilk bölümde pas çalışması yaptı. Daha sonra oyuncuların bir bölümü yarım sahada çift kale maç oynarken, diğer grup şut çalışması gerçekleştirdi.

İdmana, bireysel çalışmalarını sürdüren Alexander Milosevic, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin, Cenk Gönen ve Cenk Tosun katılmadı. 

Çalışmayı Ahmet Can adında görme engelli bir siyah-beyazlı taraftar da izlerken, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu taraftarla yakından ilgilendi.

Muhabir: Ercan Doğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın