Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,221.02
ETH/USDT
3,568.90
BTC/USDT
70,810.00
BIST 100
9,079.97
Spor, spor gündemi, Basketbol

Trabzonspor'a potada transfer yasağı

TBF, Tutku Açık'a sözleşmesinde belirtilen ücretleri ödememesi nedeniyle Trabzonspor Medical Park'a transfer yasağı getirdi.

26.02.2015 - Güncelleme : 26.02.2015
Trabzonspor'a potada transfer yasağı

İSTANBUL

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu, oyuncu Tutku Açık'a sözleşmesinde belirtilen ücretleri ödememesi nedeniyle Trabzonspor Medical Park'a transfer yasağı getirdi. 

TBF'den yapılan açıklamaya göre, kulüp tarafından sunulan ödeme dekontlarında, sporcuya eksik ödeme yaptığı tespit edilen bordo-mavili takımın, yükümlülüklerini yerine getirene kadar başka bir sporcuyla sözleşme yapması veya ikinci lisansla sporcu alması yasaklandı.

Kurul, Tutku'nun, 2014-2015 sezonunu kapsayan TBF Tip Sözleşmesi'nin haklı nedenle feshine ve sporcuya transfer yapabilmesi kararlarını da verdi.  

Erdenay asbaşkanlığa getirildi

TBF Yönetim Kurulu, 25. dönem milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Ali Osman Tobay'dan boşalan asbaşkanlık görevine Harun Erdenay'ı getirdi.

Aday adayı olduğu için istifa eden diğer yöneticiler Kemal Akar, Mehmet Küçük ve yedek üye Alpay Ünal'ın yerlerine de Ogün Bahadır, Fikret Akova ve Aydın Şerberçioğlu'nun getirildiği bildirildi.

Muhabir: Serdal Kalaycı

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın