Dolar
32.37
Euro
34.95
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,515.60
BTC/USDT
69,800.00
BIST 100
9,122.33
Spor, spor gündemi, Futbol, arşiv, arşiv

Hakem Cüneyt Çakır ameliyat oldu

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, ciğerlerinde hava birikmesi nedeniyle ameliyat edildi.

23.11.2014 - Güncelleme : 23.11.2014
Hakem Cüneyt Çakır ameliyat oldu

ANKARA

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, ameliyat oldu.

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile Kardemir Karabükspor arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rahatsızlanarak maçı tamamlayamayan Cüneyt Çakır, kasığındaki çekme nedeniyle Acıbadem Hastanesine kaldırıldı.

Hastane yapılan tetkikler sonucunda ciğerlerinde hava biriktiği tespit edilen Çakır, Güven Hastanesine sevk edildi. Çakır, burada ameliyat edildi. FIFA kokartlı hakemin kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

Çakır'ın yardımcılarından Tarık Ongun, hastanede yaptığı açıklamada Çakır'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Ongun, Çakır'ın 2-3 gün hastanede dinleneceğini belirterek, "Gerekli işlemler yapıldı. Cüneyt hoca 10 gün içinde antrenmanlarına başlayacak. Şu an için bir problemi yok. Hatta sizlerin burada olduğunu ilettim. Ben de Cüneyt hocanın sağlık durumu hakkında sizlere bilgi vermek ve selamlarını iletmek üzerene yanınıza geldim. Hepinize çok selamı var" diye konuştu.

TFF'den Çakır'a "geçmiş olsun" mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan maçta geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılarak ameliyat edilen FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. 

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, Cüneyt Çakır'ın, Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ilk yarısının sonunda rahatsızlık geçirdiği ve müsabakanın ikinci yarısına çıkamadığı belirtilerek, şunlar kaydedildi: 

"Yapılan kontrollerin ardından akciğerinde hava birikimi olduğu tespit edilen Çakır, başarılı bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi olan ve 10 gün içerisinde antrenmanlara başlaması beklenen Cüneyt Çakır'a geçmiş olsun der, başarılı hakemimizin en kısa sürede tekrar sahalara dönmesini temenni ederiz."

Muhabir: Musa Samur, Ercan Çakar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın