Dolar
32.47
Euro
35.10
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,572.90
BTC/USDT
70,743.00
BIST 100
9,079.97
Spor, spor gündemi, Dünyadan Spor

Mercedes en çok Ferrari'den çekiniyor

Mercedes Formula 1 Takımı İcra Direktörü Wolff, kendilerini en fazla zorlayacak takımın Ferrari olduğunu belirtti.

08.05.2014 - Güncelleme : 08.05.2014
Mercedes en çok Ferrari'den çekiniyor

ANKARA

Formula 1 sezonuna harika bir başlangıç yaparak dört yarışı da kazanan Mercedes takımının icra direktörü Toto Wolff, şampiyonada kendilerini en fazla zorlayacak takımın Ferrari olduğunu söyledi.

Wolff, Autosport dergisine yaptığı açıklamada, 2014 Formula 1 Dünya Şampiyonası'ndaki rakipleri Ferrari ve Red Bull-Renault'nun, sezon başına göre dikkate değer bir aşama kaydettiğini belirterek, 11 Mayıs'ta düzenlenecek sezonun beşinci yarışı İspanya Grand Prix'sinin daha zor geçeceğini ve mücadelenin tüm ekipler için iyi bir karşılaştırma fırsatı olacağını ifade etti.

Avusturyalı yönetici, şampiyonada Mercedes'i en fazla zorlayacak takımın, ilk dört yarış sonunda yalnızca bir kez podyuma çıkan (Fernando Alonso Çin Grand Prix'sinde 3. oldu) Ferrari olduğunu ifade etti.

Wolff, şunları kaydetti:

"Bence en önemli rakibimiz Ferrari. Bizim gibi her şeye sahip olan tek takım: otomobil, aktarma organları, kendi olanaklarıyla üretim. Ayrıca her şeyi başarma potansiyeline sahip ve gerçek bir yarış canavarı olan Alonso'yu da göz önünde bulundurmak lazım."

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın