Spor, spor gündemi, Futbol

Galatasaray'dan İbrahimovic açıklaması

Galatasaray Kulübü, başta İbrahimovic olmak üzere birçok futbolcunun transfer gündeminde isimlerinin geçmesiyle ilgili olarak, bu tip haberlerin taraftarlarca dikkate alınmamasını istedi.

04.08.2015 - Güncelleme : 04.08.2015
Galatasaray'dan İbrahimovic açıklaması

İSTANBUL

Galatasaray Kulübü, başta İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic olmak üzere birçok futbolcunun transfer gündeminde isimlerinin geçmesiyle ilgili olarak, bu tip haberlerin taraftarlarca dikkate alınmamasını istedi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, transfer çalışmalarına teknik heyetin raporları doğrultusunda ve bütçe şartlarına uygun olarak devam edildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Yazılı, görsel ve sosyal medyada, transfer çalışmalarımız kapsamında yer almayan birçok sporcunun spekülatif şekilde yer aldığını görmekteyiz. Özellikle Paris Saint-Germain Kulübü'nün futbolcusu Zlatan İbrahimovic'in transferi konusunda yapılan maksatlı haber ve yorumlara siz değerli Galatasaray taraftarlarının itibar göstermemesini rica ederiz. Transfer çalışmalarında resmiyet kazanan bütün gelişmeleri, resmi yayın organlarımızdan sizlerle paylaşacağımızı bu vesile ile yeniden ifade etmek isteriz."

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın