Dolar
32.37
Euro
34.98
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,583.20
BTC/USDT
70,823.00
BIST 100
9,079.97
Spor, spor gündemi, Futbol, arşiv

'Geleceğimle ilgili henüz karar vermedim'

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, takımdan ayrılması yönünde bir karar almadığını açıkladı.

03.07.2015 - Güncelleme : 03.07.2015
'Geleceğimle ilgili henüz karar vermedim'

ANKARA

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağı iddia edilen Melo, sosyal paylaşım siteleri Instagram ve Twitter hesabından yaptığı ortak açıklamalarla konuya açıklık getirdi.

Takımdan ayrılacağına ilişkin basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Geleceğimle ilgili henüz karar vermedim. Geleceğim ve ailem açısından önemli bir dönemin içindeyim. Çok sayıda maç kazanarak kupalar kazandığımız uzun bir sezonun ardından şu an ailemle tatil yaparak dinleniyorum" dedi.

Ekonomik nedenlerle kulüple anlaşmazlık yaşadığına ilişkin iddiaları da yalanlayan 32 yaşındaki futbolcu, "Kulübü hiçbir zaman finansal açıdan zor durumda bırakmadım. Aksine Galatasaray'ın menfaatleri için bu konuda elimden geldiğince yardımcı oldum. Galatasaray formasıyla sahaya çıktığım her maçın her dakikasında en iyisini yaptım ve taraftarlar da bunu biliyor" ifadelerini kullandı.

Melo, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Galatasaray'ı kendi sağlığımın bile önünde tuttuğumu göz önüne alırsak, bazı taraftarların yaptığı yorumlar beni üzdü. Galatasaray ya da formasını giydiğim tüm takımlarda sahada hep son gücümle mücadele ettim çünkü futbolcu karakterim bunu gerektiriyordu ve bunu birçok kez gösterdim. Çıktığım her maçı ve her kupa organizasyonunu kazanmak adına Galatasaray'a adadığım dört yılın ardından ve işimde terimin son damlasına kadar mücadele etmeme rağmen, hakkımda yazılan kötü sözleri hak etmediğimi düşünüyorum."

Muhabir: Doga Kirmizioglu

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın