spor gündemi, Futbol, arşiv, arşiv, Dünyadan Spor

'Galatasaray Podolski ile anlaştı' iddiası

Alman basını, Galatasaray'ın Podolski ile anlaştığını öne sürerken, Fransız temsilcisi ESTAC Troyes de savunma oyuncusu Carole'un sarı-kırmızılı takıma gideceğini açıkladı.

02.07.2015 - Güncelleme : 02.07.2015
'Galatasaray Podolski ile anlaştı' iddiası

ANKARA

Almanya'nın Bild gazetesi, Galatasaray'ın 4 milyon avro karşılığında Lukas Podolski'nin bonservisini Arsenal'den aldığını ve 30 yaşındaki futbolcu ile 2018 yılına kadar sözleşme imzalayacağını öne sürdü.

Haberde, gelecek yıl düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) milli takımdaki yerini kaybetmek istemeyen Alman futbolcunun, bu nedenle UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılacak bir takıma gitmek istediği ve en iyi teklifin Galatasaray'dan geldiği ifade edildi.

Bu arada, Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden ESTAC Troyes, savunma oyuncusu Lionel Carole'un transferi konusunda Galatasaray ile anlaştıklarını açıkladı.

Kulübün sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan açıklamada, 24 yaşındaki Corole'nin transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya varıldığı ve Fransız futbolcunun İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

Geçen sezonu şampiyon tamamlayarak bu sezon 1. lige yükselen ESTAC Troyes takımında 37 maça çıkan ve sol bek mevkisinde oynayan Carole, 5 asiste imza atmıştı.

Muhabir: Doğa Krmızıoğlu

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın