Spor, spor gündemi, Basketbol, Dünyadan Spor

Dörtlü Final programı belli oldu

İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenecek ve Fenerbahçe Ülker'in de mücadele edeceği THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun programı açıklandı.

27.04.2015 - Güncelleme : 27.04.2015
Dörtlü Final programı belli oldu

İSTANBUL

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Madrid'de, 15-17 Mayıs'ta düzenlenecek organizasyonda yer alacak Fenerbahçe Ülker, Barclaycard Center'da oynanacak yarı final maçında evsahibi Real Madrid'le 15 Mayıs Cuma günü TSİ 22.00'de karşı karşıya gelecek.

CSKA Moskova ile Olympiakos arasında oynanacak bir diğer yarı final mücadelesi de yine aynı gün, TSİ 19.00'da başlayacak.

Organizasyonda şampiyonluk maçı 17 Mayıs Pazar günü TSİ 21.00'de, üçüncülük karşılaşması ise yine aynı gün TSİ 18.00'de yapılacak.

Fenerbahçe Ülker, Avrupa Ligi play-off turu çeyrek final serisinde kupanın son şampiyonu Maccabi Electra'yı seride 3-0 yenerek, Dörtlü Final'e katılmaya hak kazanmıştı.

Muhabir: Kemal Çolak

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.