Dolar
32.55
Euro
34.79
Altın
2,331.98
ETH/USDT
3,191.50
BTC/USDT
64,801.00
BIST 100
9,722.09
Spor, spor gündemi, Basketbol

Fenerbahçe Ülker'e coşkulu karşılama

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı taraftarların tezahüratları ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

21.04.2015 - Güncelleme : 21.04.2015
Fenerbahçe Ülker'e coşkulu karşılama

İSTANBUL

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, İstanbul'a geldi.

İsrail'de Maccabi Electra'yı 75-74 yenerek çeyrek final serisinde durumu 3-0'a getirip adını son dörde yazdıran ve Tel Aviv'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen kafileyi Fenerbahçe Kulübü'nün asbaşkanlarından Ömer Temelli, Turhan Şahin, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Haker, Selim Kosif ile futbol takımının idari menajeri Hasan Çetinkaya çiçeklerle karşıladı.

Bir grup sarı-laciverli taraftar da havalimanına gelerek, takıma coşkulu bir şekilde tezahürat yaptı. Oyunculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarların ilgi odağında ise Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic vardı. Havalimanından ayrılana kadar Sırp başantrenöre tezahüratlar yapan taraftarlar, Obradovic'i omuzlara aldı.

Obradovic: "Mutluyuz"

Sarı-lacivertli takımın başantenörü Obradovic, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Dörtlü Final'e kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Önlerinde zorlu bir süreç olduğunu aktaran Obradovic, "Oyuncuları biraz dinlendireceğiz. Sonra çok sıkı bir çalışma temposu var. Türkiye Ligi de devam ediyor. Tek yol çalışmak. Buraya gelip bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Kupayı konuşmak için erken. 20 günümüz var ve en iyi şekilde çalışacağız. Takım içinde çok iyi bir ilişki ve kimya var. Bu da sahaya yansıyor" ifadelerini kullandı.

Obradovic, bir diğer Türk temsilcisi Anadolu Efes'in çeyrek final serisinde Real Madrid karşısında 2-0 geride olmasına rağmen Dörtlü Final için ciddi bir şansının olduğunu kaydetti.

Oyuncular mutlu

Sarı-lacivertli basketbolcular Oğuz Savaş, Semih Erden ve Kenan Sipahi, mutlu olduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın