Dolar
32.41
Euro
35.09
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,565.00
BTC/USDT
70,745.00
BIST 100
9,079.97
Politika, seçim 2015

AK Parti Berlin Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti'nin, Almanya'nın başkenti Berlin'deki seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

26.04.2015 - Güncelleme : 26.04.2015
AK Parti Berlin Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

BERLİN

Schöneberg semtindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışına, Siirt Milletvekili Osman Ören, Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Mustafa Yeneroğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Beyazıt, AK Parti için bu merkezlerin çok önemli olduğunu belirterek, "Sizlerden gelen bilgiler ve mesajlar buralarda toplanıp parti merkezine ulaşıyor daha sonra hükümet çalışmalarımızda bunları kullanıyoruz" dedi.  

Bayazıt, yeni Türkiye döneminde, partilerinin iktidarında buradaki bilgilerin değerlendirilip, hizmetlerin daha hızlı ve istenilen şekilde yapılmasının sağlanacağını kaydetti.

Ören de burada Türkiye'nin her kentinden vatandaşın bulunduğuna işaret ederek, Berlin'deki merkezin başarılı olmasını diledi.

Gelecekte Türkiye'nin önünün çok açık olduğunu ifade eden Ören, "Biz orada siz burada ülkemizin kalkınması ve refahı için çalışıyoruz. Geleceğimiz ve çocuklarımız adında yapacağımız bir şeyler vardır" şeklinde konuştu.

 Kilis Belediye Başkanı Kara da AK Parti hükümetleriyle Türkiye'nin çok iyi duruma geldiğini belirterek, "Çok daha ileri gitmemiz lazım" şeklinde konuştu.

Kara, Türkiye'nin güçlü olmasının yurtdışındaki Türklerin rahat etmesine, Ortadoğu'ya, Avrupa'ya, Balkanlara ve Kafkasya'ya büyük faydası olacağını, bundan dolayı herkesin genel seçimlerde sandık başına gitmesinin sağlanması gerektiğini kaydetti.

Milletvekili adayı Yeneroğlu da AK Parti'nin yurt dışında yaşayan Türk toplumuna yönelik bakış açısını da değiştirdiğini belirterek, artık yurt dışındaki Türklerin kendi sorunlarını öz güvenle ifade ettiğini söyledi.

Yeneroğlu, seçimlere katılımın yüksek olmasını isteyerek, "Bizim sesimiz, sizin verdiğiniz güç ne kadarsa o kadar gür çıkacaktır. Sandıktan çıkacak ses çok önemli" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından dualarla merkezin açılışı yapıldı.

Muhabir: Erbil Başay

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın