Dolar
32.38
Euro
34.99
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,531.50
BTC/USDT
69,714.00
BIST 100
9,066.92
Gündem, arşiv

Osmaniye'de terör saldırısı

Osmaniye'deki Karaçay Mesire Alanı'ndaki belediyeye ait su deposundaki görevlilere yönelik silahlı saldırıda 1 polis memuru ile 1 belediye personeli yaralandı.

31.07.2015 - Güncelleme : 31.07.2015
Osmaniye'de terör saldırısı

OSMANİYE 

Osmaniye'deki Karaçay Mesire Alanı'ndaki belediyeye ait su deposundaki görevlilere yönelik silahlı saldırıda 1 polis memuru ile 1 belediye personeli yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Karaçay Mesire Alanı'ndaki Osmaniye Belediyesi'ne ait su deposuna ağaçlık bölgeden yaklaşan teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Açılan ateşte depoda görevli polis memuru Bünyamin Özalp ile belediye personeli Mehmet Kiraz yaralandı. Bacaklarından vurulan yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Polis ve jandarma ekipleri kaçan teröristlerin yakalanması için Amanos Dağları'nda operasyon başlattı.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, saldırıda yaralanan polis memuru ve belediye personelini tedavi gördükleri özel hastanede ziyaret ettikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırıyı kınadığını söyledi.

Polis memuru Bünyamin Özalp ile belediye personeli Mehmet Kiraz'ın hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirten Kara, "Kalleşçe yapılan terör saldırısıdır. Şu an ilimizde sansasyonel haberler dolaşmaktadır. Toplumumuzu etkileyecek herhangi bir şey söz konusu değildir. Güvenlik güçlerimiz üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaktadır. En kısa zamanda onlara gereken dersi vereceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Kara ayrıca, su deposuna yapılan saldırı nedeniyle çıkan "içme suyunun zehirlendiği" yönündeki haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın