Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,569.70
BTC/USDT
70,456.00
BIST 100
9,079.97
Politika, arşiv

TBMM Başkanı Yılmaz'ın baba ocağında sevinç

TBMM'nin 26'ncı Başkanı seçilen Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Sivas Milletvekili Yılmaz'ın, Sivas'ın Gürün ilçesine bağlı Güneş köyünde yaşayan akrabaları büyük sevinç yaşadı.

01.07.2015 - Güncelleme : 01.07.2015
TBMM Başkanı Yılmaz'ın baba ocağında sevinç

SİVAS

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 26'ncı Başkanı seçilen Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın, Sivas'ın Gürün ilçesine bağlı Güneş köyünde yaşayan akrabaları büyük sevinç yaşadı.

Seçimi İsmet Yılmaz'ın doğduğu evde televizyondan takip eden yakınları, 4. tur oy sayım işlemi sırasında dua ederek destek oldu.

Sonuçların açıklanmasının ardından Meclis Başkanı seçilen Yılmaz'ın akrabaları, uzun süre sonucu alkışladı ve birbirlerine sarılarak sevinçlerini paylaştı.

Amcasının oğlu Nusret Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sonuçların umdukları gibi sonuçlandığını belirterek, "Umutluyduk, zaten seçileceğini biliyorduk. Gururluyuz, mutluyuz. Vatana ve millete hayırlı olmasını diliyoruz. Daha nice güzel görevler görmesini diliyoruz" dedi.

Dayısının oğlu Çetin Yılmaz ise İsmet Yılmaz ile onur duyduklarını dile getirerek, bu sonucu beklediklerini söyledi.

Yılmaz ile her zaman iftihar ettiklerini ifade eden Çetin Yılmaz, "Milli Savunma Bakanlığı ve müsteşarlık görevlerinde de çok güzel başarılara imza attı. Daha güzel başarılara tekrar imza atmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.

"Amcamın oğlu seçilsin diye dua ettim"

Amcasının kızı Yeter Yılmaz da "Amcamın oğlu seçilsin diye dua ettim. Çok mutluyuz, her zaman onun arkasındayız. Allah uzun ömürler versin. Daha iyi başarılar ve nice güzel günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın