Dolar
32.31
Euro
34.87
Altın
2,193.03
ETH/USDT
3,572.90
BTC/USDT
70,431.00
BIST 100
8,991.91
Yaşam, arşiv

"Recep Tayyip Erdoğan" bebeğe hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İnegöl ilçesinde 27 Ekim'de dünyaya gelen, kendisiyle aynı ad ve soyadı taşıyan bebeğe gönderdiği altın, Bursa Valisi Münir Karaloğlu tarafından yakasına takıldı.

22.11.2014 - Güncelleme : 22.11.2014
"Recep Tayyip Erdoğan" bebeğe hediye

BURSA

Vali Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu, bebeğin babası Tuncay ve annesi Pınar Erdoğan'ı, İnegöl'deki evinde ziyaret etti.

Çiftin, Recep Tayyip adını verdiği üçüncü bebeğin doğumunu, Anadolu Ajansının (AA) haberleştirdiğini ancak bundan daha sonra bilgisi olduğunu dile getiren Karaloğlu, şöyle konuştu:

"Haberin ardından beni Cumhurbaşkanlığından aradılar. Bana, 'Sayın Cumhurbaşkanımız, minik Recep Tayyip Erdoğan'a hediyesini gönderiyor. Lütfen onu siz takdim edin' denildi. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın adaşına, minik Recep Tayyip Erdoğan'a hediyesini getirdik. İnşallah ismiyle büyür, sağlıklı bir bebek olur, ailesine, ülkesine ve milletine faydalı bir evlat olur diye dua ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın ve muhterem eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi'nin dualarını ve hediyelerini baba Tuncay ile anne Pınar Erdoğan'a ilettik. Anadolu Ajansına da bu güzel haberi yaptıkları için teşekkür ederiz."

Tuncay Erdoğan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vali Karaloğlu ile eşlerine hassasiyetleri ve mutlu anlarını paylaşmalarından dolayı teşekkür etti.

Bu ziyaretten büyük heyecan duyduklarını bildiren Erdoğan, "İşin bu boyuta geleceğini tahmin bile etmedik. Aklımızda böyle bir şey yoktu. Kendilerinden Allah razı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dualarımız onlarla beraber. Allah, yollarını açık etsin. Çok mutlu ve gururluyum. Bebeğin ismini gururla ve tereddütsüz bir şekilde koyduk. Saygı duyduğumuz bir lider. Allah utandırmasın" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönderdiği altını bebeğin yakasına takarak onunla bir süre ilgilenen Karaloğlu ile eşi, çiftin diğer iki çocuğuna da hediyeler verdi.

Muhabir: Cem Şan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.