Dolar
32.38
Euro
34.99
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,530.10
BTC/USDT
69,669.00
BIST 100
9,086.09
Gündem, arşiv

Davutoğlu'nun konvoyunda kaza

Başbakan Davutoğlu'nu Bağdat'ta şehir merkezine getiren konvoyda meydana gelen kazada Başbakanlık ekibinde garson olarak görev yapan Candemir ile Iraklı araç sürücüsü yaralandı.

20.11.2014 - Güncelleme : 20.11.2014
Davutoğlu'nun konvoyunda kaza

BAĞDAT 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Bağdat Uluslararası Havalimanı'ndan şehir merkezine getiren konvoyda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. 

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, konvoyda yer alan araçlardan birinin kontrolden çıkmasıyla Başbakanlık ekibinde garson olarak görev yapan Lokman Candemir ile Iraklı araç sürücüsü yaralandı. 

İlk müdahaleyi Başbakanlık sağlık ekiplerinin yaptığı, İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun kontrol altında olduğu öğrenildi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Irak Başbakanı Haydar el-İbadi'nin de düzenledikleri ortak basın toplantısının ardından yaralıları hastanede ziyaret ettikleri bildirildi.

Ambulans uçakla Ankara'ya getirildiler

Kazada yaralanan Başbakanlık görevlileri Lokman Candemir ve Ahmet Karabatak, ambulans uçakla Ankara'ya getirilerek Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. 

Muhabir: Enes Kaplan, Alp Ertunga Karaca

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.