Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,219.03
ETH/USDT
3,575.20
BTC/USDT
70,838.00
BIST 100
9,079.97
Yaşam, arşiv

Emine Erdoğan ilkokulunu ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, mezun olduğu Üsküdar Zeynep Kamil İlkokulu'nu ziyaret etti.

18.09.2014 - Güncelleme : 18.09.2014
Emine Erdoğan ilkokulunu ziyaret etti

İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, mezun olduğu Üsküdar Zeynep Kamil İlkokulu'nu ziyaret etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve beraberindeki heyetin karşıladığı Erdoğan, bir süre müdür odasında yetkililerle görüştü. 

Daha sonra 1-B sınıfındaki öğrencilerle bir araya gelen Erdoğan, sınıfa girişinde, "Nasılsınız, iyi misiniz? Yeşilleri giymişsiniz. Kıyafetiniz, okulumuz çok güzel" dedi. 

Erdoğan, sınıf öğretmeni Fatma İnan'ın ders verdiği sınıfa girerek çocuklara, "Ben de size katılabilir miyim?" diye sordu.

 "Hadi bakalım ben de okullu oluyorum" diyen Erdoğan, daha sonra bir öğrencinin yanına oturdu. 

Emine Erdoğan, bu sırada öğrencilerle sohbet etti, sınıf öğretmeni İnan'dan öğrencilere ilişkin bilgi aldı.

Daha sonra sınıftakilere, ceviz ve üzüm paketlerini dağıtan Erdoğan, öğrencilere abur cubur yememelerini tavsiye etti. 

Erdoğan'a öğrencilerden sürpriz

Öğrenciler, Erdoğan'ın annesiyle bir fotoğrafından yapılan yapbozu birleştirdi. 

Emine Erdoğan''Çocuklar gerçekten çok duygulandırdınız beni. Bu resmi kim bulup geldi onu da bilmiyorum ama gerçekten benim için büyük bir sürpriz oldu. Rahmetli annem, ben ve bu da bizim Üsküdar'daki evimizde kiracımızdı. Annem Hayriye Hanım... Çok teşekkür ediyorum çok duygulandırdınız beni'' diye konuştu.

"Eski okulumu ziyaret beni duygulandırdı''

Daha sonra, okulun bahçesine kurulan platformda bekleyen öğrencilerin yanına giden Erdoğan, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Erdoğan, basın mensuplarına ziyaretine ilişkin şunları kaydetti:

"Çocukların yeni öğretim yılını tebrik ediyorum. Hepsini kutluyorum. Yeni öğretim yılımızın inşallah hayırlı olmasını diliyorum. Tabii eski okuluma ziyaretim beni duygulandırdı ama bu bina değildi benim öğretim yaptığım bina. Keşke size orayı gösterebilseydim. O daha da güzel hatıralarımın olduğu bir binaydı. Bu yetmediği için yeni yapılan bir bina. Ama yeri de farklı bir yerde. Ama yine de bizim okulumuz, hepsi bizim okulumuz. Hepsi bizim çocuklarımız. Maşallah çocuklar çok akıllılar, çok başarılılar. Biz de onlara göre imkanlarımızı geliştirmeye, arttırmaya çalışıyoruz. Şartlarını iyileştirmeye çalışıyoruz. Her gün biraz daha ileriye gidiyor tabii eğitim sistemimiz. Ben bütün çocuklarımızı öpüyorum ve onlara başarılar diliyorum. Hayırlı eğitim yılı diliyorum."

Bir gazetecinin, "Yıllar sonra hangi duygular, anılar canlandı ziyarette?" şeklindeki soruya Erdoğan, "Tabii çok geriye gittik. Yani belki de en mutlu yıllarımız diyebilirim. İnşallah çocuklar da bu yılların, anların değerini anlarlar. Sonradan anlaşılıyor birçok şey tabii. İnşallah çocuklar da hazzına varır bu duyguların. Çok güzeldi. En mutlu yıllarım o yıllardı" şeklinde konuştu. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın