Dolar
32.39
Euro
35.08
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,572.40
BTC/USDT
70,923.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, arşiv

13 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında emniyet müdür yardımcılarının da bulunduğu 13 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

28.08.2014 - Güncelleme : 28.08.2014
13 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı

ADANA 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca "kişisel verileri usulsüz ele geçirme", "yok edilmesi gereken verileri yok etmeme", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından, Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde çalışan emniyet personeline yönelik Adana merkezli soruşturma başlatıldı.

Bu kapsamda Emniyet Müdür Yardımcı H.D, Emniyet Müdür Yardımcısı E.Y, Şube Müdürü Y.Z.T, Şube Müdürü M.K, Şube Müdürü S.K, Şube Müdürü İ.S, Emniyet Amiri M.R.K, Başkomiser F.İ, Komiser Yardımcısı Y.E. ve polis memurları A.Ö, N.A, S.A. ile C.B. hakkında Sulh Ceza Hakimliğince yakalama kararı çıkartıldı.

Bu karar doğrultusunda şüpheli emniyet personellerinin yakalanması için görev yaptıkları Adana merkezli Diyarbakır, İstanbul, Kayseri, Konya ve Şanlıurfa'da çalışma başlatıldı.

İki polis sağlık kontrolünden geçirildi

Soruşturma kapsamında, haklarında Sulh Ceza Hakimliği'nce yakalama kararı çıkartılan 13 emniyet personelinden şube müdürü İ.S. Konya'dan, polis memuru C.B. de İstanbul'dan Adana'ya getirildi.

Adana Devlet Hastanesi'ndeki adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirilen İ.S. ve C.B, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Muhabir: İsa Sansar, Halil Demir, Volkan Kaşik, Muzaffer Çağlıyaner

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın